morgen het voorjaarsevenement
morgen het voorjaarsevenement

L 'Lente evenement di Pokémon GO wordt verwacht voor morgen 19 maart om uur 22: 00. Je ziet de hele weekvergroten van paaien di Pokémon gras type nieuwe missies in het veld, uitwisseling van Regionale Pokémon (As Solrock e Lunatone), nieuwe bewegingen zoals Acidobomba e Vorticerba, En speciale invallen. Tijdens de volgende equinox excentriek, Exeggcute, Shroomish e Sunkern, ze verschijnen vaker dan normaal. de 26 maart op de officiële website is alle informatie over het evenement te vinden. de 23 maartin plaats daarvan zal er de gemeenschapsdag deze maand waar een grasachtige Pokémon beschikbaar zal zijn: Treecko (een eerste Pokémon van Ruby en Sapphire). Alles wat we moeten doen, is om je morgen een afspraak te maken voor het voorjaarsevenement, en we wensen je een goede jacht op Pokémon GO !! "GOTTA CATCH'EM ALLES !!"

Reacties

antwoorden