Het fenomeen van herziening van bombardementen is al een tijdje een hot topic geworden, vooral op Stoom. Deze term betekent dat "Bombardement" van negatieve beoordelingen die uitsluitend bedoeld zijn om deze te verlagen partituur van een spel. Het echte probleem is niet zozeer de negatieve stem, maar de motivaties die bijna altijd verder gaan dan een echte bekritiseert naar het spel waarnaar de beoordelingen verwijzen.

Stoom kondigde de oprichting aan van een team dat die verdachte pieken van negatieve beoordelingen analyseert die valse gemiddelden veroorzaken. De opmerkingen beschouwd off-topic ze hebben geen invloed op de berekening van het gemiddelde van de voorraad, maar worden niet geannuleerd.

Een zeer noodzakelijke maatregel die hopelijk een fenomeen kan beperken dat het vaak moeilijk maakt om te navigeren in de keuze van te spelen titels. We zullen zien hoe de strijd erover gaat Stoom tegen herziening van bombardementen zal effectief zijn.