epic Games Het openbaarde roadmap gerelateerd aan de verschillende verbeteringen en toevoegingen die tijdens de 2019 in uw winkel aankomen. epic Games heeft onlangs de zoekfunctie geïmplementeerd, die tot een paar dagen geleden nog ontbrak, samen met meldingen van gratis games, een offlinemodus, pre-loading en regionale prijzen. Kortom, een hele reeks elementen misschien al aanwezig in andere winkels, maar nog steeds verborgen in de Epic, die zich langzaam aanpast aan de normen.

In de komende drie maanden heeft Epic Games zichzelf ten doel gesteld voer zoekmogelijkheden uit op genre of tag. Het wil ook enkele verbeteringen aan de offline-modus aanbrengen, video's toevoegen, de winkelpagina opnieuw ontwerpen, de ondersteuning voor DLC's verbeteren, cloudopslag toevoegen / inschakelen, extra aankoopbesturingselementen implementeren en de patchformaten verbeteren.

Epic's middellangetermijndoelen - variërend van 4 tot 6 maanden - zijn om gebruikersrecensies mogelijk te maken, de mogelijkheid toe te voegen om een ​​wensenlijst te maken, de functies Newsfeed en Follow te verbeteren, betaalmethoden en extra valuta's te implementeren, de mogelijkheid bieden om speltijden te bekijken, Mod-ondersteuning toe te voegen en enkele verbeteringen in de bibliotheek aan te brengen.

Ten slotte wil Epic wat betreft langetermijndoelen doelen, winkelwagentjes, directe facturering en sociale functies toevoegen.