De keuze van titels die je bij Switch kunt kopen ontbreekt toch niet, maar er zijn ook enkele gratis die niks jaloers op maken. En velen van hen worden niet beïnvloed door de pest van microtransacties, of althans niet op een bijzonder invasieve manier. Dus als je een tekort aan geld hebt, of gewoon wilt proberen, is hier een korte lijst van vier volledig gratis te spelen spellen die je kunt downloaden.

Warframe

schakelaar

Het is een online shooter ontwikkeld door Digital Extreme. Met scifi-instellingen en echt overtuigende gameplay, geeft dit je uren speelplezier. In eerste instantie vrijgegeven op pc voor 2014, bevat de release die aan het einde van 2018 werd vrijgegeven voor Nintendo Switch alle uitbreidingen en extra content die tot nu toe zijn uitgebracht, met nieuwe updates om de twee maanden of zo. Een van die spellen die je naar de woestijn zou brengen om de tijd te doden, al was het maar in de woestijn, er was een wifi-verbinding en natuurlijk water.

Paladins

schakelaar

Een schietteam gebaseerd op de vaardigheden van elke held, oorspronkelijk uitgebracht in de 2016. Het lijkt erop om de vers-advertentie te doen Overwatchen sinds zijn vrijlating is hij ervan beschuldigd niet-origineel te zijn. Maar het is echt de moeite van het proberen waard, ook omdat het (vi) niets kost. Het spel heeft drie hoofdmodi: vang de vlag, team deatmatch en de laatste bestaat uit een mix van de twee. Dankzij de 60-fps, ook in de draagbare modus, is het gebaseerd op de kenmerken van elk individueel personage, dat kan worden verhoogd door kaarten die zijn verkregen door te spelen uit te rusten. Veel variatie in de keuze van gratis helden, zonder de noodzaak om ze allemaal te kopen.

Brawlhalla

schakelaar

Een platformgame van gevechten, in de trant van Super Smash Bros.Ultimate onlangs vrijgegeven. Het is duidelijk minder wijdverspreid dan het bovengenoemde, maar bevat nog steeds 40-personages om uit te kiezen, en een behoorlijk aantal etappes om door te vechten. Elk personage wisselt twee hoofdwapens af en zorgt voor een bepaalde variëteit in combo's. Het is mogelijk, zoals gebruikelijk, zware, lichte en speciale aanvallen af ​​te wisselen; maar wat het echt speciaal maakt, is het bewegingsvrijheid in de lucht. De personages hebben namelijk drie sprongen en kunnen vrij aan de muur hangen, waardoor er vele mogelijkheden ontstaan. Zelfs als de titel gratis is, zijn het ontwerp en de vechtstijl echt geïnspireerd.

Arena van Valor

schakelaar

We sluiten deze kleine recensie met Arena of Valor, de mobiele titel van de 2016 belandde op Switch in de 2018. Als je gek bent op het MOBA-genre (en meer specifiek op League of Legends), kun je het zeker proberen. Twee teams van vijf spelers elk met als doel de basis van de tegenstander te vernietigen, allemaal ervaring opdoen, goud winnen en betere uitrusting ontgrendelen. Arena of Valor is dus echt intuïtief: de personages vallen automatisch aan terwijl je beweegt, en elk van hen heeft speciale vaardigheden. De wedstrijden zijn dan kort, niet bijzonder veeleisend of vervelend.