yuppie Psycho

Als je nog nooit van horror indie hebt gehoord yuppie Psycho, dit is de juiste gelegenheid. De game in pixel-art-stijl komt volgende maand daadwerkelijk op Steam, wat het idee doet om elke dag naar kantoor te gaan nog enger.

De game was oorspronkelijk aangekondigd in de 2016, terwijl vorig jaar de consoleversies ook werden bevestigd. De ontwikkeling is echter al geruime tijd gedempt, tenminste tot vandaag. De titel is dan meer geïnspireerd dan ooit; de gameontwerper is zich feitelijk gaan ontwikkelen na zijn zakelijke baan te hebben verlaten, met de bedoeling de "hel" die op het werk woonde om te vormen tot een letterlijke hel waarin de speler zich betrokken voelt.

Yuppie Psycho zal beschikbaar zijn op Steam vanaf 25 april, maar de ontwikkelaar zei dat de Ps4-, XboxOne- en Switch-versies gepland zijn, hoewel het nog niet duidelijk is wanneer. Het zal echt interessant zijn om te zien hoe het spel de ervaringen van een eenvoudige werknemer zal veranderen in een echte nachtmerrie. Ah, en goed werk.