Super Dragonball Heroes: World Mission is het nieuwe hoofdstuk van het kaartspel Dragonball Heroes uitgaand voor Schakelaar en Pc. Dank aan een selectie van 350-jagers, je kunt de rol opnemen van een Super Saiyan of een schurk van de sage, en met meer dan 1000-kaarten beschikbaar om naar eigen wens te kunnen combineren, kun je de beroemdste personages van de anime aanpassen, je aanvallende en verdedigende vaardigheden verhogen en ze naar eigen inzicht aanpassen. In de strijd kost elke aanval je wat uithoudingsvermogen punten. In plaats daarvan kunt u een energiebalk gebruiken om bepaalde cruciale vaardigheden te verwerven, te bestrijden na het gevecht, om uw tegenstanders te verslaan. Er zal er ook een zijn campagne voor één speler, een modus arcade waarin je de hoogtepunten van de saga kunt herontdekken, en a competitieve multiplayer. Super Dragonball Heroes: World Mission wordt uitgebracht op 5 april alleen voor Switch en voor Pc.