Drie jaar na de release van Hyper Light Drifter, de onafhankelijke ontwikkelstudio Heart Machine onthulde zijn nieuwste project. Het nieuwe spel, genaamd Solar Ash Kingdom, werd getoond door een korte teaser trailer.

Als Hyper Light Drifter een actie-avontuur was in pixelafbeelding 2D, heeft deze nieuwe titel een grafische stijl volledig in 3D. Aan de andere kant lijkt het kleurenpalet dat kenmerkend is voor het eerste werk van de onafhankelijke studio, dat roze en cyaan kleuren gebruikt, onveranderd te blijven.

Il uitgever van Solar Ash Kingdom zal zijn Annapurna Interactive die onlangs anderen heeft gepubliceerd indie spel hoe Wat overblijft van Edith Finch, Gorogoa, Florence e Donut County.

Laatste informatie die hieruit kan worden getrokken teaser dat de game is exclusief voor Epic Game Store op pc. De ontwikkelaar van Heart Machine heeft ook bevestigd dat hij van plan is de titel ook op consoles uit te geven.