Cyberpunk 2077 vindt altijd nieuwe manieren om over te praten. L 'RPG ondertekende CD Projekt Red is ongetwijfeld een van de titels het meest verwacht van de laatste paar jaar, maar het is niet alleen om deze reden dat het project regelmatig de aandacht van de pers en fans trekt: dezelfde CD Projekt Red zet zijn eigen, met een capabel management van zijn mededeling over sociaal en verder. En het is echt een tweet van het officiële verslag van de wedstrijd, in september vorig jaar, dat ons aan het denken had gezet een cameo door Lady Gaga in Cyberpunk 2077. Nieuwe geruchten zijn de laatste dagen naar voren gekomen, lijken hier nog meer geloofwaardigheid aan te geven mogelijke samenwerking.

In september 2018, het Twitter-profiel van Cyberpunk 2077 had gereageerd op een tweet van Lady Gaga, daterend uit zelfs de 2012. Dit vreemde geval van digitale necromantie had vermoedens van één gewekt mogelijk uiterlijk van de actrice en zanger in het spel, of misschien zijn muziek. Tegenwoordig zijn de stemmen versterkt: het Franse tijdschrift ActuGaming is inderdaad aangehaald anonieme bronnen in CD Projekt Red, die blijkbaar beweren dat Lady Gaga heeft bezocht het hoofdkantoor van de ontwikkelaar in de stad Warschau. De bronnen hebben niet de reden opgegeven voor het bezoek, hoewel ActuGaming speculeert dat het een sessie was van motion capture, om Lady Gaga in het spel te laten verschijnen.

Nog steeds met dezelfde anonieme bronnen, beweert ActuGaming dat de aankondiging van de samenwerking komt voor de 2019-editie van E3, en dat bij dezelfde gelegenheid er een aankondiging op de officiële datum uitvoer van Cyberpunk 2077. Laatstgenoemde was onlangs het onderwerp van ivolledige speculatieen de deelname van CD Projekt Red aan de E3 van dit jaar is langverwachte. We zullen zien of het ook aankondigingen over Lady Gaga bevat.

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.