Koei Tecmo kondigde de release aan van een nieuwe gameset in het post-apocalyptische fantasie-universum gecreëerd door Hajime Isayama. Het nieuwe hoofdstuk getiteld Aanval op Titan 2: Final Battle breidt uit met wat al in de vorige titel is gemaakt Aanval op Titan 2 uitgebracht in de 2018. Er zullen meer helden beschikbaar zijn dan 40, elk met een specifieke vechtstijl, nieuwe wapens zoals de "Thunder Spear" en de modus Muuropname. Met deze laatste kunnen spelers zich verzamelen in teams om het veroverde territorium van de Titanen terug te winnen.

De release van de game is gepland voor de 4 juli in Japan en voor de 5 juli in Europa en Noord-Amerika op Steam, Playstation 4, Xbox One en Switch.

Voor degenen die al eigenaar zijn Aanval op Titan 2 De uiteindelijke Battle-content wordt beschikbaar gesteld via een Upgrade Pack downloadbaar voor een vergoeding.