Apex Legends, meteen vanaf de lancering, maakte zich onmiddellijk bekend, zowel via de media als via zijn media beïnvloeders, de laatste in nauw contact met EA in activiteiten voor titelpromotie. En de beroemdste streamer ter wereld, Tyler "Ninja" Blevins, trad op als een "voorloper" tussen al diegenen die de gratis-te-spelen titel hadden behandeld. Volgens een nieuwe Reuters rapportzou de jongeman ongeveer zijn betaald een miljoen dollar gewoon om het spel te promoten.

EA betaalde Ninja

Dat lijdt geen twijfel Apex Legends is een goede strijd royale in staat om enkele uren plezier te geven; maar dit enorme kapitaal dat wordt uitbetaald om het te promoten, roept zeker enkele vragen op over de belangenconflicten. Sterker nog, veel gebruikers wenden zich tot de streamer, vooral vanwege hun eerlijke indrukken van een titel, waarmee ze een echte vertrouwensrelatie tot stand brengen. anders maker van de inhoud de game hebben gepromoot namens EA, maar de follow-up die Blevins heeft op het Twitch-platform 13 miljoen van volgelingen - suggereert dat hij het meest betaald was om dit te doen. Reuters wijst de vinger naar EA, terwijl de beroemde streamer heeft geweigerd om het bedrag te bevestigen, waardoor de situatie stilvalt minder transparant.

Reacties

antwoorden