Het duurde vier maanden sinds de release, maar uiteindelijk heeft de ontwikkelaar Toys for Bob de nieuwste patch geïmplementeerd ondertitels voor Spyro Reignited Trilogy, afwezig bij de lancering niet zonder fan controverse. Hoewel ze aanwezig waren tijdens de meeste dialogen in de game, waren ze toch verdwenen tijdens tussenfilmpjes, cruciaal voor de ontwikkeling van de plot. En zonder hen was de titel zeker minder toegankelijk voor alle spelers met een handicap of, in ieder geval, met gehoorproblemen.

Spyro Reignited Trilogy-ondertitels

Gelukkig heeft de nieuwste update ze nu beschikbaar gesteld, inclusief het invoeren ervan in alle talen. Het heeft ook de mogelijkheid geïntroduceerd om het te activeren of nieteffect motion blur; de ontwikkelaars hebben eindelijk een hele reeks kleine bugs gerectificeerd die te maken hebben met de voortgang van het avontuur, zoals je kunt lezen in de patch notities.

Spyro Reignited Trilogy is verkrijgbaar bij 13 November 2018 op Ps4 en XboxOne.