De gevreesde De heer X door Resident Evil 2: Remake heeft talloze tegenstrijdige meningen verzameld van fans. Er zijn mensen die ervan houden, vinden het een aardig citaat voor de Nemesis van de derde aflevering van de serie, en degenen die er een hekel aan hebben, beschuldigend het van het doorbreken van het evenwicht en de sfeer van het spel (terwijl anderen de voorkeur geven aan verander het in de Thomas-trein). Als je echt niets met de mysterieuze vijand te maken wilt hebben, kun je eindelijk definitief afscheid nemen. De gebruiker MaVeRick heeft in feite een mod gemaakt, genaamd X niet meer, wat doet wat de naam doet vermoeden, door het personage letterlijk uit de titel te verwijderen. Zelfs in de scriptfasen, waarin het uiterlijk verplicht zou zijn, zal het verhaal soepel verlopen.

Mod verwijdert Mr X

Zeker deze verandering het zal het leven vereenvoudigen voor veel spelers, en zal de vreugde scheppen van iedereen die had geklaagd over de alomtegenwoordigheid van de vijand. Als je er één van bent, ren dan om het te installeren, zodat je het spel recht op je kop kunt krijgen. Natuurlijk kun je je op dit moment afvragen of je zo'n belangrijk onderdeel van de gameplay wilt elimineren, drastisch lager het spanningsniveau, is eigenlijk een verstandige keuze of niet.

En jij, je bent blij met deze mogelijkheid of je was dol op de tedere grote man, misschien tot je het wilt zien zonder kleren?