Dat lijdt geen twijfel Cyberpunk 2077 wees een van de spellen het meest verwacht in de afgelopen jaren - zeker sinds de aankondiging, in het verre 2013. Het is ook een ambitieus spel, waarvan CD Projekt Red ook niet van plan is om te haasten vroegtijdig publiceren, en dit brengt de fans naar meer geavanceerde hypothesen - hoe probeer je terug te gaan naar de release datum van de details van a tweet door CD Projekt Red op Valentijnsdag. Eén ding is zeker: hoewel er veel speculaties zijn, nog steeds veel missen bij de uitgang van Cyberpunk 2077.

CD Projekt Red sprak erover in de loop van een documentaire gepubliceerd op het PlayStation YouTube-kanaal. De ontwikkelaar herhaalde dat het spel "wanneer het klaar is" komt en sprak over de standaard die willen emuleren als het spel is voltooid. Als voorbeelden noemden ze de ingewikkeldheid van zoektocht di The Witcher 3 e visuele impact di Red Dead Redemption 2. We weten dat we dit jaar op E3 zullen zien andere voorbeelden van Cyberpunk 2077, maar het is nog steeds onbekend hoeveel het mist op de uiteindelijke releasedatum, en de ontwikkelaars waren in dit opzicht niet uit balans.

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht op pc, PlayStation 4 en Xbox One.