In de afgelopen uren ontwikkelden de ontwikkelaars van team Cherry met de steun van Fangamer kondigde de komst aan van een fysieke versie voor de veelgeprezen Hollow Knight. De kopieën kunnen vooraf worden gereserveerd op de website plaats Fangamer-functionaris en wordt in de tweede helft van mei verzonden.

De standaardeditie voor pc en PlayStation 4 wordt verkocht aan 29-dollars en die voor Nintendo Switch to 34-dollars. Een doos zal ook in de speldoos aanwezig zijn handleiding en een complete kaart van de wereld van Hallownest.

Hollow Knight

Een fantastische is ook beschikbaar Collector's Edition van het spel, dat naast de inhoud van de standaardeditie ook een gouden verzamelbox, een stripverhaal, een speld met onze ridder, prenten en papieren figuren heeft die de hoofdrolspelers van de titel vertegenwoordigen.