Ni No Kuni II DLC

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de tweede DLC van Ni No Kuni II: The Destiny of a Kingdom. "Het legendarische boek van de tovenaar", dit is de naam van de downloadbare inhoud, zal Evan en zijn bedrijf tegenkomen in een krachtig boek van magie en in het Colosseum Pandora, een nieuwe arena:

We zullen ons daarom inzetten voor een nieuwe dreiging, de zogenaamde "nachtmerries", binnen een parallelle dimensie. Naast het plotten van de inhoud voegt de DLC nog meer methoden toe om onze vechtstijl aan te passen, zoals de specialiteiten "Abbecedabra" en "Cioffotattiche". Het Colosseum Pandora is dan ook een arena waarin we beslist uitdagende tegenstanders kunnen ontmoeten en door ze te verslaan nieuwe voorwerpen als beloning krijgen.

Ni No Kuni II is momenteel beschikbaar op Playstation 4 en pc. Er wordt in plaats daarvan voorzien in de betreffende DLC de 19 maart, als inhoud van de seizoenspas, of kan afzonderlijk worden gekocht in Playstation Store en Steam voor ongeveer 13 euro's.

Reacties

antwoorden