Ni No Kuni II DLC

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de tweede DLC van Ni No Kuni II: The Destiny of a Kingdom"Het legendarische boek van de tovenaar", dit is de naam van de downloadbare inhoud, zal Evan en zijn bedrijf tegenkomen in een krachtig boek van magie en in het Colosseum Pandora, een nieuwe arena:

Daarom zullen we ons inzetten voor een nieuwe dreiging, de zogenaamde "Nachtmerries", binnen een parallelle dimensie. Naast plotinhoud voegt de DLC extra methoden toe om onze vechtstijl aan te passen, zoals de specialiteiten "Abbecedabra" en "Cioffotattiche". Het Colosseum Pandora is dus een arena waarin we beslist uitdagende tegenstanders het hoofd kunnen bieden en hen kunnen verslaan als nieuwe beloning.

Ni No Kuni II is momenteel beschikbaar op Playstation 4 en pc. Er wordt in plaats daarvan voorzien in de betreffende DLC de 19 maart, als inhoud van de seizoenspas, of kan afzonderlijk worden gekocht in Playstation Store en Steam voor ongeveer 13 euro's.