Hymne, laatste poging van BioWare, heeft sinds de release afgelopen februari 22 verschillende kritieken ontvangen voor wat betreft de buit systeem van het spel, beschouwd door de minder bevredigende spelers gezien en overwogen dat veel van de aanvankelijke wapens ook het best presteren zijn gebleken. Het ontwikkelteam lijkt echter de kritiek van de gemeenschap te hebben gehoord en werkt aan het verbeteren van de meest bekritiseerde aspecten van de titel. Hetzelfde hoofd van de live-service van BioWare Tsjaad Robertson onlangs getweet dat in "Volgende maanden" zal komen belangrijke veranderingen, hij wilde zichzelf echter niet uit balans brengen door de delen van het progressiesysteem te onthullen die geretoucheerd zullen worden.

We kunnen alleen maar hopen dat het team zo snel mogelijk zal ingrijpen en dat deze veranderingen niet te lang duren, waardoor de interesse van de gemeenschap voor het spel afneemt.

Reacties

antwoorden