Devil May Cry 5 is momenteel het op een na meest succesvolle spel van Capcom op het verkoopniveau op PC, erin geslaagd om zelfs de langverwachte remake van te overwinnen Resident Evil 2. De ranglijst is berekend door het aantal spelers te berekenen dat tegelijkertijd het spel gebruikt Stoom. Devil May Cry 5 kan bogen op een aantal bronnen 88.735, de tweede alleen voor Capcom's andere succes Monster Hunter: Wereld wat staat voor het bijna onverslaanbare aantal 329,333-spelers op hetzelfde moment.

Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de classificatie uitsluitend betrekking heeft op de nummers op de pc, terwijl die voor consoles zelden openbaar worden gemaakt en zelfs de situatie kunnen veranderen.

Dit betekent niet dat de successen van Capcom een ​​wedergeboorte van het bedrijf laten zien die ons in de toekomst nieuwe verrassingen zou kunnen opleveren.

Reacties

antwoorden