Gisteren is de 1.0.3-patch voor een week uitgebracht Hymne. De belangrijkste belofte is om de stabiliteit van het spel, gaan een aantal problemen oplossen die crashes en disconnecties veroorzaakten.

Ook de speelbaarheid real ziet enkele veranderingen:

  • de tijden van respawn wordt gekoppeld aan de huidige activiteit: het vergt 10 seconden voor niet-eindspelactiviteiten zoals Crit-Path en Agent Mission en 30 seconden voor activiteiten zoals Legendary Contract en Stronghold;
  • Witte en groene objecten, veelvoorkomend en ongebruikelijk, verschijnen niet meer voor spelers op 30-niveau.

Alle andere wijzigingen e bugfix ze kunnen worden geraadpleegd in de patch notities.

Ondanks de vele ontvangen kritieken, de EA Het is heel erg gericht op de titel en het feit dat het in februari het best verkopende spel was op de PS Store Amerikaans laat zien dat de belangstelling van het publiek voor de titel erg hoog blijft.