Het is moeilijk om je een film voor te stellen Marvel Cinematic Universe zonder een cameo van Stan Lee. De maker en mede-maker van vele Marvel-personages, van Spider-Man tot Scarlet Witch, is een vaste waarde in de MCU geweest, die kort in elke Marvel Studios-film en daarbuiten te zien was.

Met Lee's dood aan het einde van de 2018, dacht men echter dat zijn cameo in Captain Marvel de laatste zou zijn, maar dat is niet het geval. In een interview met ET Online, President Kevin Feige van Marvel Studios heeft bevestigd dat andere scènes zijn opgenomen. Een van de komende cameo's komt in de volgende film, de langverwachte Avengers: Endgame, die zal laten zien of en hoe onze superhelden Thanos zullen kunnen verslaan en hun kameraden weer tot leven kunnen brengen.

Benoeming dan naar de 24 april, dag van publicatie in de Italiaanse bioscopen van Avengers: Endgame.