Dood of levend 6. ontastbaar, repetitieve en veel "vriendelijke willekeurige toetsen"(Veel meer dan de noobs in online SFV), maar alleen als je geen fan bent van de serie. Een titel die geen significante nieuwigheden bevat ten opzichte van zijn voorganger, behalve de toevoeging op de selectie van twee nieuwe personages, Nico e Diego. Maar laten we in orde gaan. De eeuwige sage van onze "Kunoichi" Kasumi, leidt ons terug naar de organisatie door Honoka van het eerder genoemde toernooi van mazzate, temidden van tegengestelde facties van jagers die gezond zijn van heilige rede.

Dood of levend 6: de beoordeling
Kracht van de casual maan-gamer, kom naar me !!

"Modern Times" door Charlie Chaplin.

Laten we het over hebben speelbaarheid: il Bestrijd systeem ooit. Als je op zoek bent naar iets uitdagends en meeslepend, zit je in de hand, want het is allesbehalve moeilijk voor de nieuwkomers van de serie. op een schaal in Dead Or Alive 6 is niet ongebruikelijk natuurlijk, in feite, win een spamming wedstrijd letterlijk de enige voetbal knoppen en punch, vooral met Hayabusa, Bayman, Bass en Jann Lee, zelfs de meest ontoegankelijke moeilijkheidsgraad (van 6 naar 8 van 8 voor de notitie). Voor de rest alles in 'zijn' regel: tegenstemmen iets voorspelbaar annuleren en jongleren met andere titels van hetzelfde genre. De kettingcombinaties, van casual gamer, zijn het hoofdingrediënt van deze gebruikelijke verwarmde soep, terwijl de Speciale bewegingen en Triangle System waren vereenvoudigd een beetje te veel. De enige belangrijke nieuwigheid is de toevoeging van de zogenaamde Fatale aanval, een soort laatste beweging die een dodelijke duizeligheid van de tegenstander veroorzaakt. Tijdens hetzelfde is het mogelijk om vier aaneengesloten slagen uit te voeren (kettingcombinatie Über Alles). Bijvoorbeeld op het gebied van game mechanics, we zijn ver beneden dan in het recente Soul Calibur 6, een titel die tussen de timing van pareren enigszins bewonderenswaardig en grote verscheidenheid aan bewegingen, toont een totaal andere speelbaarheid conceptie, veel aantrekkelijker en moeizaam.

Dood of levend 6: de beoordeling
Presenteer de klassieke Beat'em Up-modi.

"In hoc signo vinces" ... of niet?

Laten we verder gaan modaliteit. Winnende formule voor elke vechter, deskundig (of niet?) Nieuw leven ingeblazen in dit zesde hoofdstuk door Team Ninja. Er is de gebruikelijke modus "Geschiedenis", waarbij voor elk personage een goed gedefinieerd doek is met veel proloog. De "DOA Mission" -modus, vergelijkbaar met de Tekken 7-modus voor schattengevechten: bestrijdt een heleboel progressie die evenredig is aan het bereiken van bepaalde doelen, zoals het uitvoeren van enkele bewegingen of bepaalde combo's. "Vechten" is de modus die de must bevat van elke beat'em die respecteert: arcade, Pve clash of tegen een andere speler in het vlees, tijd en overleving. Ongeïnspireerde online component, slechte matchmaking. Er is weinig technische incipit pad in de hand. De voordelen van de Rising Sun zorgen ervoor dat uw ketels op afstand blijven.

Dood of levend 6: de beoordeling.
De details. Het geweldige (en enige) sterke punt van de DOA 6-graphics.

De aandacht voor detail in een gemiddelde Ford.

Laten we het hebben over de technische kant van het spel. De grafische engine van Dead Or Alive 6 is niet veel vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger, maar de details over de modellen die verband houden met de actie in gevechten, zoals stof, speeksel en grond, zijn waardevol. Modellen in het medium en de textuur van sommige achtergronden (zoals die van Christie) zijn niet bijzonder geïnspireerd. Goede audio-ruimte, Japanse locatie zeker aanbevolen in vergelijking met de Engelse (zoals in SFV). Ondertiteling uiteraard beschikbaar in het Italiaans.

Dood of levend 6: de beoordeling
Op het punt komen ..

"Het is hetzelfde oude verhaal, hetzelfde oude lied en dans (?), Mijn vriend".

tenslotte, een titel voor de liefhebbers van de saga of casual gamer, of zelfs voor de meestersterke schizzato, maar niet te veel, gezien het kleine aantal sleutels dat iemand naar de overwinning zou leiden, tenminste in singleplayer. Rooster compleet en discreet gevarieerd met in totaal 24-karakters, die worden uitgebreid met DLC di Juni dat zal introduceren Mai Shiranui. Het is niets meer dan een "bijgewerkte" versie van het vorige hoofdstuk verkocht tegen lanceringsprijs. Traditie en grenzeloze eenvoud in de spelmechanica. Niche-fans zullen het toch blijven aanmoedigen: ach, wat zou een wereld zijn zonder Gēmu otaku ... We herinneren je eraan dat het spel beschikbaar is vanaf eerste maart voor Pc, Xbox One e Ps4. Dood of levend 6. Heel dood, niet levend.