De nieuwe trailer van Rage 2 belicht gadgets en een arsenaal dat de meest onverschrokken van superhelden zou laten verdwijnen. Bethesda heeft in feite een nieuwe teaser uitgebracht, waardoor we de vrijheid van handelen van ons personage kunnen bewonderen. Door wapens en hi-tech vaardigheden aan elkaar te koppelen, kunnen we dat letterlijk doen geef ventilatie aan die van ons destructieve creativiteit in de Wasteland, geen gemakkelijk leven achterlatend voor het leger van gemuteerde soldaten die voor hen zullen verschijnen. Kijk dan zelf en probeer niet de melodie van "in je hoofd te laten komenSuper Ranger Walker" na de visie:

Rage 2, gevolgd door het eerste hoofdstuk dat is uitgebracht in het verre 2011, is ontwikkeld door Avalanche Studios in samenwerking met id Software en is gepland voor 14 mei 2019 op pc, PS4 en Xboxone.

Reacties

antwoorden