De nieuwe trailer voor Rage 2 belicht gadgets en een arsenaal dat de meest onbevreesde superhelden zou verkleinen. Bethesda heeft in feite een nieuwe teaser uitgebracht, waardoor we de vrijheid van handelen van ons personage kunnen bewonderen. Door wapens en hi-tech vaardigheden te koppelen, kunnen we letterlijk geef ventilatie aan die van ons destructieve creativiteit in de Wasteland, waardoor er geen gemakkelijk leven overblijft voor het leger van gemuteerde soldaten dat voor ons zal staan. Kijk dan zelf maar eens en probeer niet het deuntje te krijgen van "Super Ranger Walker" na de visie:

Rage 2, gevolgd door het eerste hoofdstuk dat is uitgebracht in het verre 2011, is ontwikkeld door Avalanche Studios in samenwerking met id Software en is gepland voor 14 mei 2019 op pc, PS4 en Xboxone.