Battlefield 5: de modus strijd tegen royale noemen "Vuurstorm" è dicht bij vrijgave. Op de online dagelijkse updatepagina van Battlefield 5 is de beroemde Battle Royale-modus genaamd "Firestorm" verschenen. Lek gelekt dankzij de gebruiker reddit "Firexstudio". En in tegenstelling tot wat DICE zei (laatste decennium van maart), zal het eerder beschikbaar zijn dan je denkt. Zozeer zelfs dat er al een dagelijkse missie is om te voltooien (500 punten veroveren). De betreffende modus heeft er een uitgestrekte kaart, zoals nooit eerder gezien in een Battlefield. Althans volgens wat de ontwikkelaars zelf zeiden. Een totaal van 16-teams en al dat gevolg van buskruit, zo dierbaar voor de verschillende Fortnite, Apex Legends e PUBG, die een strijd royale onderscheidt. We herinneren je eraan dat de game, ontwikkeld door DICE en gepubliceerd door Electronic Arts, uitkwam 20 november van vorig jaar voor Pc, Playstation e Xbox.