De volgende week kan veelbelovend zijn voor de nieuwkomer van EA, die de veelgeprezen Fortnite of Epic Games meteen een harde tijd gaf. In de afgelopen dagen, in feite, op één subreddit gewijd aan de titel, verscheen een post die de vermeende legende portretteerde Octaan (dit is de naam die ontstond uit de fasen van datamining) tijdens de realisatie:

Alles heeft duidelijk vele debatten over de betrouwbaarheid van het nieuws verlicht. Onlangs echter lijkt een rapport van "Daily Esports" te bevestigen wat tot nu toe is gezien, en biedt het ook een high-definition beeld van het personage:

Octane zou dat kunnen behandel jezelf passief wanneer je niet geraakt bent, van verhoog zijn 30% snelheid in ruil voor 10% gezondheiden ten slotte om te profiteren van een "lanceerplatform" dat spelers in de lucht kan werpen. Deze laatste vaardigheid lijkt bijzonder interessant, omdat deze door alle leden van de groep kan worden gebruikt, zoals de Ultimate Wraith en Pathfinder. De Pass Battaglia in plaats daarvan, volgens het rapport, is gepland voor de Maart 12, zelfs als u de inhoud, de prijs of de duur ervan niet weet voordat u deze door de volgende Pass vervangt.

Apex Legends is onlangs overleden i 50 miljoenen gebruikers, het genereren van een bepaalde hype van extra inhoud, voor de bevestiging waarvan we dus niet tot volgende week hoeven te wachten.