Il Toycon # 4 VR-set het werd vanmorgen aangekondigd en de 12 april. De set bestaat uit een bril die Nintendo Switch bevat en waarmee je het scherm kunt bekijken met een VR-stijleffect. Inderdaad, stijl Google Cardboard.

Het is de eerste VR-set van Nintendo sindsdien Virtual Boy, de baanbrekende virtual reality-console, maar vol met problemen. De VR Kit bevat zes Toy-Con om op te monteren, inclusief het Toy-Con VR-vizier, dat in combinatie met andere creaties spelers aanmoedigt om natuurlijke bewegingen en bewegingen te gebruiken om met de spelwereld om te gaan.

We kunnen niet zeggen dat Nintendo de VR-wereld op een originele manier is binnengekomen: op dit moment ruikt het alleen naar Google CardBoard, gezien de Amerikaanse verkoopprijs gelijk aan 80-dollars die ook door ons in Europa onveranderd zal blijven.

Reacties

antwoorden