Super Smash Bros. Ultimate is een van de meest succesvolle Nintendo Switch-titels. Om dit uitstekende resultaat te bereiken, lijkt het erop dat er geen offers nodig waren. In een recent interview in feite Masahiro Sakurai, historische maker van de Super Smash Bros.-franchise, hij zei dat hij er zelfs in geslaagd was om drips te krijgen om het project in de eerste persoon te volgen.

De Japanners hebben meerdere malen geleden aan voedselvergiftiging, maar zijn toewijding en passie brachten hem ertoe om zijn toevlucht te nemen tot deze drastische oplossing. Niet alleen om zijn verlangen om te werken en het behoud van zijn gezondheid te beteugelen, had hij de regel van het hebben van de studie van de maximale productie te 22 verlaten opgelegd. Sakurai nam een ​​pauze vlakbij de kerstperiode, tussen de 22 en 24 december vervolgens onmiddellijk terug te keren om te zorgen voor DLC dat in de toekomst zal worden vrijgegeven.

Deze uitspraken benadrukken de grote liefde van Sakurai voor zijn spel, maar ze maken zich veel zorgen over zijn fans, bereid om zelfs maanden te wachten om ervoor te zorgen dat de maker geen toevlucht hoeft te nemen tot vergelijkbare hulpmiddelen. Het lijkt erop dat de beroemde toewijding en koppigheid van de Japanners geen rust zullen toestaan ​​aan de arme Sakurai.