La open beta di Tropico 6 is op Pc (platform Stoom) voor een beperkte periode van vandaag tot vrijdag 8 maart. Een Zuid-Amerikaanse dictator zijn in het midden van de koude oorlog is altijd je passie geweest? Je zou graag een schare van onderwerpen hebben die je als een god begroeten door je te roepen "El Presidente"? Omgaan met verkiezingsfraude en mijnbouw is uw politieke mantra? Deze titel zou voor jou kunnen zijn. strategisch management nogal rudimentaire series als dat, Tropic werd gesticht in de 2001 en was PopTop Software en hoewel de sfeer heel onconventionele, met inbegrip van jingle uit het Caribisch gebied dansschool en een ironie soms bijten, pakt problemen vrij ernstig, aangezien er gelegen aan het hoofd van de dictatuur de la República de Tropic. De open bèta van Tropico 6 bevat: de volledige handleiding, alle leeftijden (Maar niet in de tutorial, die is beperkt tot a), een online multiplayer component die u zal toestaan ​​om mee te spelen met drie andere spelers, missies 6, 11 sandbox-kaarten, en volledige ondersteuning in meerdere talen, waaronder Italiaans. We herinneren je dat Tropico 6 zal uitkomen Pc il 29 maartin plaats daarvan moet je wachten op de zomer. Que viva el nerd !!

Reacties

antwoorden