Just Cause 4 gratis su Xbox Game Pass vanaf morgen 7 maart. Donwload gratis op het betaalde platform van moeder Microsoft, nog een andere carneade bombarola van die eikel van Rico Rodriguez. Scenario: het eiland Solis, gehuld in mysterie en achtervolgd door een gewetenloze militaire groep genaamd "The Black Hand" die in alle opzichten de petardino in de wielen aan onze held zal brengen tussen tornado's, dynamiet en voertuigen van alle soorten die springen zodra je naar buiten duikt (een beetje zoals in de Simpsons). Afgezien van een hoofdstuk niet in de nasleep van de vorige, is het eenvoudig om 4 gratis te maken. Als het leuk is, is het nog beter. Al vanaf vandaag het kan in plaats daarvan gratis worden gedownload Lego Batman 2. van 14 maart het zal de beurt zijn Fallout 4 e F1 2018.

Reacties

antwoorden