Devil May Cry is een serie geliefd bij veel gebruikers, onderbroken door gotische kleuren, altijd met soundtracks en een vloeiend en dynamisch vechtsysteem. En slechts twee dagen na de release van het verwachte vijfde hoofdstuk van de hoofdreeks, is een zeer ongebruikelijk kenmerk naar voren gekomen: de mogelijkheid van vervang het filmpje van het spel door de bijbehorende live-actietests. Deze worden door Capcom gebruikt om te begrijpen hoe een specifieke spelreeks gestructureerd moet worden voordat het zich realiseert. Het resultaat is overbodig om te zeggen, is echt bizar en origineel:

Hier is een voorproefje van wat we moeten verwachten, tussen een echt stijlvolle Black en actiefiguren van onze protagonisten die door de lucht vliegen. Jammer dat dergelijke inhoud is exclusief de deluxe editie, maar het zal niet lang duren voordat de verschillende films viral worden op YouTube.

Bedenk dat Devil May Cry 5 is bedoeld voor Maart 8 2019 op Ps4, Xboxone en pc.