Echt ongelooflijk zoals ontdekt door sommige gebruikers op Reddit. Het lijkt erop dat in Anthem proberen betere wapens te krijgen is volkomen nutteloos, omdat het belangrijkste wapen in het spel het eerste wapen is.

de gebruiker YeetLordSupreme hij deed wat testen met verschillende wapens en componenten die schade-verbeteringen veroorzaakten toen hij op iets vreemds stuitte: het 1 automatisch geweer, met verschillende schadeboosters, gebruikte vier hits om een ​​basis vijand te doden, terwijl het 45 automatisch geweer zes keer vuurde met dezelfde boost. Toch vertoonden de cijfers boven de vijanden die de schade hadden gemeld heel andere resultaten, 286 beschadiging van het 1- en 1184-niveaugeweer voor het 45-niveaugeweer. Hoe is dit mogelijk?
De jongen heeft, na het ding te hebben opgemerkt, de aandacht getrokken van een aantal nieuwsgierigen die zijn theorie hebben bevestigd, andere tests met andere wapens hebben uitgevoerd en in andere omstandigheden. Het resultaat is altijd hetzelfde en is ondubbelzinnig: het eerste wapen, indien versterkt, is het sterkste van het spel. Niet alleen dat, dit betekent ook dat de cijfers die de schade aan de vijanden aangeven, zijn onjuist en rapporteren niet de werkelijke schade van het gebruikte wapen. Hieronder ziet u een van de tests die zijn uitgevoerd met een wapen van het 47-niveau, waarbij het duidelijk is dat het bovengenoemde:

Nog een zware tegel voor het nieuwe spel van Bioware: de fabrikant heeft ons in feite, toen het zich bewust werd van deze bug, ons altijd op de hoogte gebracht van Reddit, dat de zaak zal onderzoeken en dat de game natuurlijk niet werkt zoals verwacht. Het probleem lijkt te wijten te zijn aan het wapenaanpassingssysteem, ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs spelers op een laag niveau kunnen spelen met spelers op een hoog niveau, vredig geconfronteerd met sterkere vijanden.
Er lijkt echt vrede te zijn voor Anthem, aan wie we hopen om een ​​van de meest sensationele bugs van de afgelopen jaren zo snel mogelijk op te lossen.

Reacties

antwoorden