Als u altijd al een snelle en efficiënte manier had willen om de wereld van sommige van uw favoriete games te verkennen, is er nu een website die speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt.

Noclip.website een model kijker gemaakt door Jasper St. Pierre als een project GitHub open source. Uiteraard kun je de aanwezige titels niet spelen, maar alleen de kaarten verkennen, alsof je constant in geen enkele clip bent, klassieke "truc" om muren en objecten in videogames te kruisen.

Met de site kunt u zich verplaatsen in 3D met behulp van de WASD-toetsen en door de muisknop ingedrukt te houden, kan de snelheid van de camera worden aangepast aan uw behoeften. Hiermee kun je een kijkje nemen naar plaatsen als The Legend of Zelda: The Wind Waker's in detail, of een kijkje nemen naar de Lordran of Dark Souls.

De meeste gebieden die kunnen worden verkend, zijn afkomstig van Nintendo-games (met name van het Gamecube-tijdperk tot het 3DS-tijdperk), maar er zijn ook enkele niet-Nintendo-producten. Sommige meer moderne titels, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, maken ook deel uit van de "experimentele" tab van de site, wat betekent dat ze nog steeds in de maak zijn. In elk geval is dit een uitzonderlijk project en we hopen dat binnenkort andere kaarten worden toegevoegd.

Reacties

antwoorden