De kracht van de memes slaat weer toe, deze keer in Mexico. "La voz de Michoacàn" in feite publiceerde hij een artikel waarin hij zijn lezers informeerde over de aankomende releases van het Nintendo-huis met betrekking tot de Pokémon-franchise. De journalist is echter het slachtoffer geworden van de krachtigste internettrap ooit: de meme. De afbeelding die is gepubliceerd in het bijgevoegde artikel laat, samen met de juiste versies van Pokémon Spada en Pokémon Shield, ook een derde versie zien, namelijk Pokémon Gun. Het bericht is van de gebruiker cin_ceja op Twitter, in het bericht dat je hieronder vindt:

Het beeld is duidelijk een grapventilator maar met een zeer overtuigend ontwerp, tot het punt dat het zelfs de journalist kon misleiden, schuldig aan het niet hebben uitgevoerd van het nodige onderzoek voor het schrijven van het artikel. Waarschijnlijk is de fout, naast verkeerde informatie, te wijten aan de kleur van de waaierkunst, die zeer goed geassocieerd is met de nieuwe starter Grookey, evenals de andere twee per abuis in verband kunnen worden gebracht met Scorbunny en Sobble. De ervaring zal zeker dienen als een les voor de journalist en bevestigt verder de immense kracht van memes.

Bedenk dat Pokémon Sword en Shield Pokémon (maar niet Pokémon Gun) tegen het einde van 2019 op Nintendo Switch uitkomen.

Reacties

antwoorden