Na het verlaten van Sebastian Stępień, die afstand heeft gedaan van de rol van Creative Director di Cyberpunk 2077 een paar maanden geleden, de volgende titel van de CD Projekt RED hij heeft een nieuwe gevonden design directeur.

De nieuwe persoon die deze positie zal behouden, is zonder twijfel Konrad Tomaszkiewicz.

Tomaszkiewicz is een veteraan binnen de CD Projekt. Hij is momenteel vice-president van de divisie game ontwikkeling en werkte aan elk hoofdstuk van de serie The Witcher. Hij vervulde de rol van senior ontwerper in The Witcher, van gameplay en quest designer in The Witcher 2 en spelregisseur in The Witcher 3.

Een verandering van richting die zeker hoop geeft (gezien de precedenten van Tomaszkiewicz), hoewel het vrij verdacht kan zijn gezien de tijd dat het gebeurde. De vervanging van een belangrijk figuur als creatief directeur in volle gang kan een verdere verlenging van de ontwikkelingstijden van Cyberpunk 2077 voorstellen.