Dood of levend 6 is vrijgegeven, maar na de controverse over expliciete inhoud bij EVO, het spel heeft het nog steeds over zichzelf, dit keer om economische redenen. Zoals gewoonlijk worden de gevechten de komende maanden verrijkt met andere content, allemaal gekocht met de gebruikelijke seizoenspas. Wat niet in de norm zit, is de prijs van het bovengenoemde, wat overeenkomt met de schoonheid van 89,99 €.

De kosten lijken echt buitensporig als we de inhoud ervan bekijken, of twee nieuwe personages en 62-kostuums, maar het is hier niet. Een opmerking op de Steam-aankooppagina vermeldt dat het "mogelijk is dat de downloadbare inhoud die niet in de bovenstaande lijst staat, in dezelfde periode wordt vrijgegeven, zelfs als deze geen deel uitmaakt van deze 1-seizoenspas". Naast de aanschaf van het basisspel en deze exorbitante seizoenspas, spelers moeten daarom mogelijk verder betalen voor inhoud die later wordt vrijgegeven en niet wordt opgenomen in het eerste pakket.

De sage van Dead Or Alive wordt bevestigd als een van de duurste voor degenen die willen profiteren van de volledige inhoud. We zullen zien of de verhuizing door Koei Tecmo contraproductief zal zijn of dat het grote collecties zal toestaan.