In een recente update van de pagina gewijd aan de werving van personeel Nintendo en vertaald door Niko Partners-analist, Daniel Ahmad, sommige zijn gedeeld met betrekking tot de werknemers van het Japanse gedeelte van Nintendo. Dit omvat bijvoorbeeld niet Nintendo Software Technologies van Redmond, een van de dochterondernemingen van Nintendo of America, Retro Game Studios, etc.

De gemiddelde duur van de tewerkstelling is 13,5 jaar en het is absoluut verrassend vanuit een Westers gezichtspunt, naast het zijn hoger dan het Japanse nationale gemiddelde. Het is ook leuk om te zien dat de gemiddelde werkdag van Nintendo minder dan acht uur is.

Nu oudere werknemers van Nintendo beginnen te werken aan jongere ontwikkelaars, is het aannemen van deze functie bedoeld om afgestudeerden die op zoek zijn naar een belangrijke plaats binnen te halen.

Reacties

antwoorden