Verliet levend is de nieuwe actie-stealth-spel ontwikkeld en gepubliceerd door square Enix, naar de winkels komen op Maart 5.

De Japanse producent heeft vandaag een video gedeeld gameplay blijvend over 12 minuten. Het laat ons een aantal niet-gepubliceerde reeksen zien waarop de spelregisseur Nabeshima Toshifumi.

De inspiratie voor de serie Metal Gear Solid, met name met betrekking tot de spelinterface en menu's, is het vrij duidelijk. Bovendien is het duidelijk dat het niveau van detail en verfijning niet op het niveau ligt van de titels die door Kojima worden geregisseerd. We kunnen echter hopen dat deze Left Alive in staat zal zijn om zijn eigen identiteit te creëren zonder simpelweg een "slechte kopie" te zijn.

We wachten daarom op de nu aanstaande release van de game op pc- en PS4-platforms.