Macaulay Culkin, beter bekend als Kevin van "Mom I lost the plane", hij gooide zichzelf in de videogamewereld.
Macaulay heeft zijn passie voor videogames nooit ontkend, vooral niet voor de serie TeenJam & Earl, gelanceerd in de 1991 met de Sega Genesis. Het lot wenste dat de HumaNature-studio na bijna twintig jaar sinds het vorige hoofdstuk de campagne lanceerde voor een gloednieuw vervolg op Kickstarter, ToeJam & Earl: Back in the Groove.
De ontwikkelaars, die de echte fanachtige uitingen van Macaulay Culkin opmerken, hebben er goed aan gedaan hem uit te nodigen om een ​​zeer vroege (en onvolledige) build van het spel te proberen. De acteur stelde het zo op prijs dat hij uitvoerend producent wilde worden.

ToeJam & Earl: Back in the Groove is uit voor Xbox One, 4 PlayStation, pc en Nintendo. Schakel over op de 1 maart.

bron