Laten we beginnen met meteen iets te zeggen, Kingdom Hearts VR is Kingdom Hearts 3 niet speelbaar op PlayStation VR. Het is een leuke interactieve video van de duur van 10-minuten die de opvallende aspecten van de geschiedenis van de serie belicht. En het is beschikbaar als gratis download.

De titel werd vandaag gepubliceerd door square Enix en is alleen beschikbaar in het Engels. Vlak onder zie je een korte gameplay gewijd aan deze ervaring. Hier is de officiële beschrijving:

Beleef de geschiedenis van de Kingdom Hearts-serie opnieuw met een nieuw type muziekvideo beschikbaar voor PlayStation VR. Veel plezier met een opwindende ervaring in werelden die veel herinneringen zullen oproepen en waar onvergetelijke scènes zullen plaatsvinden door middel van videomapping.

Reacties

antwoorden