Na zoveel jaren wachten hebben we eindelijk onze handen opgedaan Koninkrijk Hearts III, niet voordat ik zoveel hoofdstukken van intermezzo moest spelen die de plot ingewikkeld, soms op een nutteloze manier, hebben gemaakt.

Nu is het verhaal van Xehanort voorbij, maar zeker een van de meest duurzame en winstgevende sagen van square Enix het zal niet worden onderbroken, zoals al verschillende keren is aangekondigd en zoals gemakkelijk kan worden geraden vanaf het einde van het derde hoofdstuk. In een recent interviewIn feite Tetsuya Nomura hij verklaarde dat er zeker een zal zijn Kingdom Hearts IV, maar dat dit op zijn minst zal worden voorafgegaan door een tussentijdse titel.

Als een succes tussen het tweede en derde hoofdstuk, daarom, zelfs tussen de derde en vierde eeuw zullen we extra verhalen hebben, wat het hoofdverhaal van Kingdom Hearts zal verklaren (en misschien nog wel ingewikkelder). Waar en wanneer we deze interlude-hoofdstukken zullen zien is nog niet bekend, maar als de geschiedenis leert, zullen we ze waarschijnlijk spelen verspreid tussen PlayStation 4, Xbox One e Nintendo Switch.