Na veel geruchten in de afgelopen week, Sneeuwstorm onthulde de nieuwe held van Overwatch. Zijn naam is Doper, en is een vechtarts die vecht voor een betere wereld. Net onder u kunt de video van zijn oorsprong zien.

Jean-Baptiste Augustin Hij groeide op als een van de 30 miljoen kinderen die wees achterbleven tijdens de veelbesproken Overwatch-oorlogen van de Omnic. Het houdt dus in dat hij "moest stelen of verhongeren, doden of gedood worden" toen hij jonger was, tot het moment dat hij deel ging uitmaken van de slecht, Talon. Op een gegeven moment lijkt het er echter op dat hij van gedachten is veranderd en is vertrokken. Klauw, in een teaser vorige week gepubliceerd, is niet blij met deze achterlating.

Voorlopig zegt Blizzard dat Baptiste komt binnenkort aan. Gezien de snelheid waarmee deze dingen meestal gebeuren, zal het waarschijnlijk binnenkort op de testserver staan. Misschien overdag of in de week.

Reacties

antwoorden