Na veel geruchten in de afgelopen week, Blizzard onthulde de nieuwe held van Overwatch. Zijn naam is Baptiste, en is een vechtarts die vecht voor een betere wereld. Net onder u kunt de video van zijn oorsprong zien.

Jean-Baptiste Augustin het is uitgegroeid tot een van de 30 miljoenen kinderen die wees zijn geworden tijdens de veelbesproken Overwatch Omnic Wars. Het impliceert daarom dat hij "toen hij jonger was" moest stelen of verhongeren, doden of gedood moest worden " slecht, Talon. Op een gegeven moment lijkt het er echter op dat hij van gedachten is veranderd en is vertrokken. Klauw, in een teaser vorige week gepubliceerd, is niet blij met deze achterlating.

Voorlopig zegt Blizzard dat Baptiste komt binnenkort aan. Gezien de snelheid waarmee deze dingen meestal gebeuren, zal het waarschijnlijk binnenkort op de testserver staan. Misschien overdag of in de week.