The Outer Worlds, de nieuwe RPG in de eerste persoon van Obsidian Entertainment en gemaakt onder leiding van de auteurs van de eerste twee Fallout, zou eerder kunnen aankomen dan verwacht - om precies te zijn, de Augustus 6 2019. Dit is geen gangitem, maar een datum die per ongeluk op de Steam-pagina van de game is aangekondigd en vervolgens onmiddellijk is verwijderd; er is duidelijk geen manier om te weten of het eenvoudig was bleek te vroeg, of als het een echte fout is. Om zeker te zijn van de betrouwbaarheid van de datum, moeten we gewoon wachten op verdere communicatie.

Obsidian heeft geen commentaar gegeven, elvanaf publicatiedatum oorspronkelijk aangegeven op de Steam-pagina het videogame is nu vervangen door een simpele verwijzing naar een lancering tijdens de 2019. The Outer Worlds, die onlangs de zijne heeft uitgegeven vechtsysteem en getoond enkele minuten di gameplay, wordt dit jaar uitgebracht voor pc, PS4 en Xbox One.