Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! markeerde de komst van de Game Freak-wezens Nintendo Switch, maar toch het "echte" nieuwe Pokémon komt dit jaar, wat de geboorte van '8 generatie.

Op dit moment hebben we hier geen informatie over, behalve dat het spel al lang in ontwikkeling is en dat het, tenzij het wordt uitgesteld, tegen het einde van het jaar zal aankomen, maar al geruime tijd de geruchten over de publicatie van een eerste trailer van het spel. De 27 februari zal daar zijn Pokémon Day, een dag gewijd aan pocket wezens, en dit zou de dag zijn die is toegewezen aan de langverwachte onthulling. Geen idee op basis van iets, maar echte hoop die uit sommigen is voortgekomen onophoudelijke geruchten en officiële "aanwijzingen".

In feite heeft het Twitter-account van de Mug-gebruiker deze cryptische post gepubliceerd, waarin het zonder veel woorden wordt aangekondigd Pokémon-nieuws volgt binnenkort. Het kan elke gebruiker zijn die op een ochtend wakker werd en besloot om deze boodschap te plaatsen en de aandacht op zichzelf te vestigen, maar dit is niet het geval.

Zoals je kunt zien, voorspelden deze tweets alles wat daadwerkelijk een paar weken geleden bij Nintendo Direct aanwezig was de gebruiker kan als heel geloofwaardig worden beschouwd. Maar als we mensen die willekeurig op Twitter worden opgehaald niet willen vertrouwen, kunnen we het zeker niet vertrouwen The Pokémon Company.

Het Pokémon Twitter-account is inderdaad begonnen met een soort "countdown": Vanaf de 20 februari, elke dag gepubliceerd a feestvideos naar de oude Pokémon-regio's te beginnen met Kanto en door te gaan met Johto, Hoenn en Sinnoh.

Op deze manier blijven we met Alola de 26 februari aankomen en vervolgens, hopelijk en hypothetisch, kondigen we de nieuwe regio aan en bijgevolg de8a genereert de 27 februari, dag van Pokémon Day.

In dit geval worden we uiteraard geconfronteerd met hypothesen, maar als we dit combineren met de geruchten en tweets van de gebruiker van wie eerder, misschien is het echt tijd om de nieuwe te zien Pokémon voor Nintendo Switch.

Reacties

antwoorden