Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! markeerde de komst van de wezens van Game Freak op Nintendo Switch, maar toch de "echte" nieuwe Pokémon zal dit jaar aankomen, degene die de geboorte van de zal markeren8 generatie.

Op dit moment hebben we hier geen informatie over, behalve dat het spel al lang in ontwikkeling is en dat het, tenzij het wordt uitgesteld, tegen het einde van het jaar zal aankomen, maar al geruime tijd de geruchten over de publicatie van een eerste trailer van het spel. De 27 februari zal daar zijn Pokémon Day, een dag gewijd aan pocket wezens, en dit zou de dag zijn die is aangewezen voor de langverwachte onthulling. Geen idee gebaseerd op niets, maar echte hoop geboren uit sommigen aanhoudende geruchten en officiële "aanwijzingen".

Het Twitter-account van de Mug-gebruiker heeft inderdaad dit cryptische bericht gepubliceerd waarin het zonder woorden voorspelt Pokémon-nieuws volgt binnenkort. Het kan elke gebruiker zijn die op een ochtend wakker werd en besloot dit bericht te plaatsen en de aandacht op zichzelf te vestigen, maar dit is niet het geval.

Zoals je kunt zien, voorspelden deze tweets alles wat daadwerkelijk een paar weken geleden bij Nintendo Direct aanwezig was de gebruiker kan als redelijk geloofwaardig worden beschouwd. Maar als we mensen die willekeurig op Twitter worden opgehaald niet willen vertrouwen, kunnen we het zeker niet vertrouwen The Pokémon Company.

Het Pokémon Twitter-account heeft inderdaad een soort 'countdown": Vanaf 20 februari publiceerde hij elke dag een feestvideos naar de oude Pokémon-regio's te beginnen met Kanto en door te gaan met Johto, Hoenn en Sinnoh.

Als we op deze manier doorgaan, zouden we met Alola de 26 februari aankomen en dan, hopen en hypothetisch, de nieuwe regio aankondigen en bijgevolg de8a genereert de 27 februari, dag van Pokémon Day.

In dit geval worden we uiteraard geconfronteerd met hypothesen, maar als we dit combineren met de geruchten en de tweet van de hierboven genoemde gebruiker, is het misschien echt tijd om de nieuwe Pokémon voor Nintendo Switch.