Gggmanlives, een bekende Australische youtuber, wekte onlangs veel ophef tegen EA, het beroemde bedrijf beschuldigen videogame om het sponsorcontract te hebben geannuleerd negatief beoordeeld volkslied in een van zijn nieuwste video's. Het antwoord van de EA is niet traag om aan te komen en, via een officiële verklaring gericht aan Verscheidenheid, heeft alle aantijgingen van de youtuber ontkend. Gggmanlives maakt deel uit van het Electronic Arts Game Changer Network, een programma waarmee geselecteerde makers / spelers van content op voorhand en exclusieve manier toegang hebben tot games en content. Dit is waar de verdediging van het bedrijf begint vanaf:
"Ons Game Changers-programma is niet bedoeld om te betalen voor videobeoordelingen. We geloven niet in deze aanpak. In dit geval zijn de voorwaarden voor het openbaar maken van deze specifieke video niet gehaald. Daarom hebben we om verwijdering of correctie gevraagd. We hebben niet gevraagd om de video-inhoud te wijzigen, we hebben de youtuber opgenomen in een zwarte lijst. Je kunt de volledige regels van het GameChanger-programma hier vinden. "

Ook Lee Williams, Community Manager van de EA wilde Gggmanlives ontkennen met een tweet: "Niemand is door ons op de zwarte lijst gezet, ons team in Australië verzocht om de video te verwijderen omdat niet aan onze voorwaarden voor sponsorvermeldingen was voldaan. Niets te maken met de video-inhoud. "

EA

De situatie is uiterst delicaat en beide lijken hun eigen redenen te hebben ... welk idee heb je van jezelf gemaakt?

Reacties

antwoorden