Dicht bij de zon is een van de meest verwachte indie-games van de 2019, met name onder de gruwel. De pc-versie van het spel, ontwikkeld door Storm in een theekopje en op een gigantische ship-laboratorium gebouwd door Nikola Tesla, moest het aanvankelijk beschikbaar zijn in zowel Steam als de Epic Games Store. Zo zal het niet zijn: Dicht bij de zon zal toetreden tot andere titels, grandi e Piccoli, bij het maken van de laatste stap naar de Epic Games Store, waar deze beschikbaar zal zijn exclusief.

Het spel is ingesteld in 1897, in een wereld Steampunk waarin de wetenschappelijke vooruitgang ver vooruit loopt op de realiteit die in datzelfde jaar werd bereikt. De speler zal de rol van spelen een journalist op zoek naar zijn zus, en hij zal zich wagen aan een scheepslab gebouwd door Tesla; als een horrorfilm maakte het lab in kwestie een verschrikkelijk einde: het schip is verlaten en het woord "quarantaine"Staat in grote letters bij de ingang van het complex.

Dicht bij de zon zal beschikbaar zijn voor pc in de Epic Games Store, maar ook op PS4 en Xbox One, in één niet-gespecificeerde datum van de 2019.