Het schijnt dat Microsoft bereidt een ongekend partnerschap voor met Nintendo. Volgens een rapport van Directe feed-spellen, Microsoft werkt eraan om de abonnementsdienst beschikbaar te maken Xbox Game Pass op de Nintendo Switch.

De service zal gebaseerd zijn op streamingtechnologie xCloud Microsoft om Xbox One-games uit te wisselen op Switch-consoles, overal, via een speciale app.

Xbox Game Pass is exclusief een niet-streamingservice waarmee abonnees gratis kunnen downloaden en spelen in een lange reeks games voor de duur van het abonnement. Maar met de ambities van Microsoft voor het streamen van games, vooral via dezelfde xCloud-technologie, kun je je gemakkelijk voorstellen hoe de Xbox Game Pass kan worden uitgebreid.

Game Informer hij bevestigde deze informatie met zijn bronnen, eraan toevoegend dat er een aankondiging zou worden gedaan tijdens de 2019.

Reacties

antwoorden