A 100 dagen na de uitgang van Fallout 76, Bethesda heeft besloten zijn programma's te delen met betrekking tot de evolutie van zijn nieuwste, op zijn zachtst gezegd controversiële titel.

De ontwikkelaar lijkt het lot van Falout 76 ten val te willen brengen door het aan te bieden gratis aanpassingen en inhoud voor de hele 2019.

Hier officiële aankondiging, rechtstreeks uit de Bethesda-site:

Er is niets opwindender als het begin van iets nieuws, voor jou en voor ons. Wetende dat je in de miljoenen zit aan onze zijde in dit nieuwe avontuur, is een enorme aanmoediging voor ons onderzoek. Bedankt dat je bij ons bent gebleven omdat we samen deze online ervaring beter begrijpen. En "samen" is precies het juiste woord!

Dankzij uw constante feedback zijn we erin geslaagd om veel van de belangrijkste problemen op te lossen en hebben we veel verbeteringen aan het spel aangebracht. We hebben ook verschillende wijzigingen aangebracht in de game achter de schermen die niet zichtbaar zijn achter de schermen. We hebben de prestaties verbeterd, de tricks onthuld en manieren gevonden om de game-ervaring voor iedereen aangenamer te maken. Er is nog veel te doen, maar we zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de server- en gamestabiliteit nu beter is dan 300% in vergelijking met de eerste dagen. We zijn heel blij om te zien hoeveel u uitgeeft aan het spel, met een gemiddelde tijd van 4 uur per dag.

We weten echter dat de game een gecompliceerde publicatie had en we hebben onderweg een aantal fouten gemaakt. We delen uw frustratie wanneer het gebeurt. Weer gebeuren. In die gevallen zullen we zo snel mogelijk werken om dekking te zoeken. We zijn absoluut vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze game zijn best doet en bovenal dat het een platform wordt voor eindeloze toekomstige avonturen in de wereld van Fallout.

Daarom zijn we blij een deel van de gratis Fallout 76-inhoud aan te kondigen waar we aan werken voor 2019.

Nogmaals bedankt voor uw verblijf bij ons. Het is een voorrecht om zulke gepassioneerde en vastberaden fans te hebben. We hebben geweldige plannen voor de 2019 en we willen uw feedback blijven ontvangen over alles wat we doen. We hopen dat je je gedachten op forums zult blijven delen, op Reddit, in video's en op streaming. Het is jouw stem die ons ertoe aanzet meer en meer te doen, en jouw steun is alles voor ons. We zullen er alles aan doen om het te verdienen.

WILD APPALACHIA - EXIT: LENTE 2019
Een legendarisch beest, een verloren generatie van de scouts en de meest potente drankje in dit deel van de Wasteland: we presenteren Wild Appalachia, een reeks van nieuwe missies, eigenschappen, events, creatie en meer systemen van 12 maart en volgen volgende weken. Wild Appalachia omvat:

  • Nieuwe missies: Terror 100%! - Ontdek de "cryptische" geheimen van Appalachia in een nieuwe reeks missies en ontmoetingen die het monster met mythe verbinden.
  • Nieuwe missies: altijd efficiënter! - Bereik de meest afgelegen dieptes van het bos met nieuwe verhalen van legendarische pionierscouts. Haal verdienste insignes, beklim de gelederen en verdien een zeer nuttige en aanpasbare nieuwe rugzak.
  • Nieuwe functies: legendarische handel en recycling! - Zoek de mysterieuze Collector om de legendarische items die je niet nodig hebt in te ruilen en te recyclen en nieuwe te krijgen. Voor elke ster van classificatie van een legendarisch gerecycled object vergroot je de kansen om het legendarische wapen of wapenuitrusting van je dromen te verkrijgen.
  • Nieuwe functies: Decoraties voor CAMP, Player distributeurs en nieuwe camera - Gebruik items in uw winkel om CAMP, gebouwd distributeurs versieren om de goederen te koop en prachtige foto's genomen met de nieuwe camera te zetten. De distributeurs doen al het werk: je moet gewoon de caps tellen!
  • Nieuwe functies: Mixen en distilleren - Ontdek de geheimen van de legendarische Nuka-Shine, de verboden alcohol, en organiseer feestjes thuis door uw favoriete nieuwe drankjes in het CAMP te distilleren
  • Nieuw seizoensevenement: Fasnacht Parade - Groet meneer Winter en vier de komst van de lente met het oude Fasnachtfestival! Doe mee met de modeshow en voltooi dit beperkte evenement om unieke beloningen te krijgen, zoals de Fasnacht-maskers.
  • Nieuwe game modes: Survival - Deze modus verhoogt de inzet in het spel PVP ervaring met meer beperkingen, een betere beloningen, uitdagingen en de volledige inhoud van de originele Adventure mode!

KERNWINTER - EXIT: 2019 ZOMER
De zomer brengt nog een reeks grote veranderingen met zich mee voor Fallout 76, waaronder Nuclear Winter, een nieuwe manier van spelen die de regels van de besmette zone verandert.

  • Nieuwe spelmodus: Nuclear Winter - Een nieuwe manier om Fallout 76 te spelen, waardoor de regels van de besmette zone ten val komen.
  • Nieuwe razzia's in de kluis: 96- en 94-kluizen - Voor de meest ervaren spelers vormen de nieuwe raids op hoog niveau in de kluis een grote uitdaging.
  • Nieuwe functie: legendarische spelers - Een nieuw prestige-systeem waarmee spelers op 50-niveau en daarbuiten legendarisch kunnen worden en hun personages kunnen resetten met nog krachtigere nieuwe vaardigheden.

WOESTENDERS - UITGANG: HERFST 2019
Behandel een geschiedenis van keuzes en gevolgen in Wastelanders, onze grootste en meest ambitieuze update. Wastelanders omvat een nieuwe hoofdmissie, nieuwe facties, nieuwe evenementen, nieuwe functies en vele verrassingen.

Zal Bethesda erin slagen het lot van Fallout 76 te verhogen en het vertrouwen van de vele teleurgestelde en verontwaardigde gebruikers te herwinnen?

Reacties

antwoorden