Reggie Fils-Aime, na 15 zeer lange dienstjaren in Nintendo, hij verliet het bedrijf van Kyoto.

De aankondiging, gemaakt via het officiële Twitter-account van het bedrijf, onthult dat Reggie zal officieel zijn kantoor verlaten van het volgende Japanse bedrijf April 15 2019.

Il zijn opvolgeris echter een figuur waarvan de naam al iconisch is: Doug Bowser momenteel de vice-president van de afdeling verkoop van NOA.

Shuntaro Furukawa, de president van Nintendo, wilde ook hulde brengen aan Reggie fils-aime en bedankte hem voor zijn lange carrière bij de Kyoto-industrie, zoals we kunnen zien aan de hand van de volgende verklaringen:

Ik waardeer echt alles dat Reggie Fils-Aime voor ons heeft gedaan. Zowel binnen als buiten het bedrijf wordt Reggie erkend als een uitzonderlijke leider. We zijn dankbaar dat u het bedrijf in goede vorm en met een sterk momentum voor de toekomst verlaat. Hoewel we zullen missen en wensen hem het beste in dit zijn pensioen, we zijn ook blij om een ​​opvolger staat klaar om zijn plaats te hebben: Doug Bowser en de rest van de werkgroep die zal zorgen voor een soepele overgang en zorgen voor continuïteit in het moment Nintendo.

Het is dan ook officieel een tijdperk dat Reggie bij Nintendo kwam zag in 2003 (een zeer moeilijke tijd onder het beheer van de Gamecube en GBA), maar ook ervaren grote successen geboekt, zoals de Nintendo Wii, 3DS en Switch gesloten.

Reacties

antwoorden