La console oorlog voedt discussies over discussies al jarenlang, op de forums daarvoor, op sociale netwerken vandaag. Toch lijkt het erop dat dit concept van 'oorlog voeren' alleen bij de consument is blijven bestaan, omdat we herhaaldelijk de vertegenwoordigers van de verschillende bedrijven hebben gezien die het werk van anderen hebben geprezen.

Zoals al onlangs gebeurde, Shawn Layden di Sony hij prees Nintendo e Microsoft, sottolineando hoe beide het geweldig hebben gedaan, degenen op het gebied van technologie die deelnemen aan een handset en een thuiswedstrijd:

Reggie, Phil en ik werken heel goed samen. Wat ik hoop dat wordt overschreden het idee van concurrerende platforms, die console "won" een gebeurtenis of welk platform heeft de E3 gewonnen, na te denken over wat elk brengt goed in de gaming markt.

Ik denk dat Nintendo geweldige dingen doet met Switch. Hij elimineerde bijna de grens tussen thuis en laptop gamen. Zelfs Xbox heeft zoveel geduwd op technologie en kwaliteit. Wat ze onlangs met de Adaptive Controller hebben gedaan, is een prachtig iets over innovatie.

Als een industrie kijken we allemaal vooruit. Ik zal eerst stoppen met het gebruik van uitdrukkingen als een "competitief platform", omdat ik denk dat we allemaal een revolutie in de game-industrie ondersteunen en leiden.

Gewoon rivaliteit, console oorlog en concurrentie: volgens Shawn Layden we moeten allemaal streven naar een enkel doel, dat is om de videogamemarkt te verbeteren door innovatie en technologie aan te bieden.

Reacties

antwoorden