Nog geen maand na de lancering, e Koninkrijk Hearts III het is al een succes, met meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Square Enix wordt echter niet op zijn lauweren gewiegd en kijkt vooruit: de president van Square Enix, Yosude Matsuda, heeft in feite aangegeven de intentie om te publiceren een belangrijk spel in de laatste maanden van de 2019. Matsuda heeft niet gespecificeerd over welk spel hij sprak, maar hij voegde er nog een aan toe: er zal belangrijk nieuws zijn bij de volgende editie van E3.

De financiële prognoses van Square Enix bevestigen de woorden van Matsuda: de financiële verslagen die door het bedrijf zijn opgesteld, voorzien in één sterke groei voor het fiscale jaar 2020, en als dit gedeeltelijk kan worden toegeschreven naar het succes van Kingdom Hearts III, het is ook een verdere mogelijke aanwijzing: Square Enix heeft plannen iets groots voor het einde van het jaar. De lijst met mogelijke kandidaten voor een lancering in de 2019 is echter zeer beperkt, dus zelfs als er geen bevestiging is, kan gespeculeerd worden dat de meest waarschijnlijke kandidaten zijn eigenlijk twee: Het Avengers-project en de remake van Final Fantasy VII.

In beide gevallen zijn dit effecten zeer verwacht. Per Final Fantasy VIIOntwikkeltijden zouden echter een datum van publicatie suggereren de 2020 volgen. Echter, als de intentie om het te publiceren nieuwe versie met een episodisch formaat, het is misschien niet onmogelijk om tegen het einde van het jaar een eerste aflevering klaar te hebben voor publicatie. De andere kandidaat, Het Avengers-project, lijkt de naam te zijn waarschijnlijker. De 2019 wordt een belangrijk jaar voor Marvel-filmprogrammering en heeft het succes gezien van Spider-Man, de prikkels voor een debuut binnen het jaar - misschien tijdens de Kerstfestiviteiten - ze zijn er allemaal.

We moeten gewoon wachten op verdere ontwikkelingen, met een speciale look voor de E3.

Reacties

antwoorden