De toekomst van gaming zal waarschijnlijk anders zijn dan vandaag, met de cloud die hem steeds meer de baas zal worden virtual reality die, hoewel langzaam, al bekend begint te worden. Sony heeft lang de weg geëffend en de woorden van Shawn Layden hebben de interesse van het bedrijf voor deze technologie bevestigd, aan de andere kant is alles stil.

Hoewel Microsoft een geavanceerde technologie ontwikkelt met HoloLens, wanneer we het hebben over VR en videogames lijkt Microsoft uit de speech te zijn getrokken en te bevestigen wat het zou zijn Pablo Lafora, game designer van Tessera Studios, softwarehuis van de hoogste orde qua virtual reality-spellen.

Volgens zijn woordenIn feite Microsoft noemt VR nooit als het gaat om Scarlett, wat suggereert dat het niet echt geïnteresseerd is in deze technologie in videogames:

Ondanks meerdere keren vragen, heeft Microsoft me nooit informatie over VR gegeven. Er zijn slechts een paar geruchten over HoloLens 2, maar het lijkt erop dat ze niet veel interesse hebben in virtual reality. Het lijkt er dus op dat Microsoft niet de intentie heeft om VR-functionaliteit in hun volgende console te introduceren, en dit kan riskant zijn.

Misschien is de volgende Xbox compatibel met HoloLens 2, maar we denken in geen geval dat HoloLens een focus zou kunnen zijn voor de nieuwe Microsoft-console.

Deze woorden bewijzen niet officieel dat Microsoft niet geïnteresseerd is in virtual reality, maar maakt wel duidelijk hoeveel het Redmond-bedrijf zal zich niet richten op deze technologie met de nieuwe Xbox Scarlett.

Reacties

antwoorden