Volgens sommige geruchten, schaal Bound zal worden opgegraven uit Nintendo en het komt zo exclusief aan Nintendo Switch. Oorspronkelijk was de open wereld actietitel van Platinum Games het was exclusief een Xbox One maar werd door Microsoft verwijderd in de 2017. Nieuwe geruchten suggereren dat Nintendo het IP heeft ontdekt en eraan werkt, samen met Platinum.

Het nieuws komt uit een rapport van Nintendo-Insider maar het lijkt ook te worden bevestigd door de geruchten gehoord door de bronnen van VG247. Wat dit betekent voor de titel die we nog steeds niet kennen. Oorspronkelijk had het een enorm open wereldspel met online componenten moeten zijn. Het is daarom waarschijnlijk dat het formaat van de aandelen is aangepast en dat deze meer naar het bereik van zowel Switch als Platinum zelf is gebracht. Er moet ook worden benadrukt dat Scalebound oorspronkelijk een project was, zelfs voor Nintendo Wii. We kijken uit naar verdere ontwikkelingen.

Reacties

antwoorden